Våra övriga tjänster

Lönehantering

Våra lönekonsulter är erfarna och vana vid utmaningar kopplade till komplexa lönefrågor. Självfallet är vi självgående, proaktiva och positiva – vi är stolta över vår yrkesroll och kompetens! Vi hjälper till med allt inom löneområdet, inget är för stort eller för litet.

Fakturering

Fakturering och fakturahantering är ett administrativt arbete som ofta tar mycket tid från andra arbetsuppgifter i en verksamhet. Beroende på vilket typ av företag du har så varierar också behovet av att få hjälp med fakturahantering. Att en faktura blir rätt är viktigt. Inte bara för företagets trovärdighet utan också för bokföringens skull. För en enskild firma ger det ofta ett stort värde i att få hjälp med fakturering och vid större företag där ni vill och behöver lägga era resurser på annat kan vi vara en ovärderlig hjälp.

Allt det lagen kräver av dig som leverantör som fakturerar kan vi som er redovisningskonsult hjälpa dig med!
Det kan gälla exempelvis rådgivning inför fakturering eller hur du hantera dina fakturor smidigt med bra rutiner.

Rådgivning

Löpande bokföring, skattedeklarationer och löneadministration i all ära. Dessa saker ska så klart bara fungera. Men ett riktigt stort värde får du som kund av din rådgivare när du får förslag du själv inte tänkt på. Kanske när det är dags att göra en investering, eller byta till ett annat system som skulle passa dig bättre. Att ha en rådgivare är att ha ett bollplank som skapar värde i din vardag.

Vi på Meredo kan hjälpa er med affärs rådgivning, affärsutveckling, affärsstrategier, ledarskapsutveckling och produktutveckling. Hos oss får du en personlig rådgivare som följer dig genom ditt företagande för att ge stöd och avlastning precis där du behöver det – oavsett om det handlar om att förbättra din ekonomi, hjälp kring affärs planering eller att konkret formulera din marknadsplan. Vi är din partner genom vått och torrt, och vad du än har behov av i din verksamhet så löser vi det!

Avtal

AKTIEÄGARAVTAL –
Ett aktieägaravtal är ett avtal som ingås mellan alla eller vissa ägare i ett aktiebolag. Till skillnad mot en bolagsordning, som envar kan utfå genom Bolags verkets försorg, kan innehållet i ett aktieägaravtal hållas hemligt för tredje man.

ÖVERLÅTELSEAVTAL AKTIER-
När du köper och säljer aktier i ett aktiebolag ska du upprätta ett aktie överlåtelseavtal. Där du säkerställer att både köpare och säljare är överens om alla villkor.

ÖVERLÅTERLSEAVTAL FASTIGHET –
Att köpa en fastighet är en stor och viktig affär i livet. Både vad gäller känslor, livsmiljö och pengar. Mycket står på spel och det är mycket att känna till för att allt ska bli rätt.

KOMPANJONSAVTAL –
Genom att skriva kompanjon avtal så skapar ni trygghet för ert gemensamma företag. I avtalet kan ni till exempel reglera hur vinsten ska fördelas, hur ni går till väga om om det mot förmodan skulle uppstå osämja – eller om någon av er väljer att lämna företaget.

LÅNEAVTAL –
Ett avtal mellan två parter där lånebelopp, ränta, löptid, amorteringstid framgår samt vad som händer om inte lånet betalas enligt överenskommelse.

Vi bokför och redovisar i flera program

Vi arbetar i Fortnox och Visma och med dessa program laddar ni lätt upp era kvitton, verifikationer och fakturor digitalt direkt från mailen eller mobilen och vi får tillgång till dom och kan ta hand om era papper på ett smidigt sätt.

Visma

Fortnox

Vi pratar ”ekonomiska” med er!