Deklaration

Minimera risken för fel i företagets deklaration 

  • Låt oss hjälpa dig med deklarationen. Det är många lagar och regler att hålla koll på. Vi hjälper till med skatteberäkningar och deklaration för både företaget och privatdeklarationen för dig som delägare i fåmansbolag. 
  • Säkerställ att företagets deklaration är korrekt och att ni betalar rätt skatt! Vi kan hjälpa er med allt från att upprätta deklarationen till att få fram relevanta bilagor, göra skatteberäkningar och utreda specifika frågor.  
  • Är ni redovisningskund hos oss har vi redan tillgång till det underlag som behövs vilket effektiviserar ert deklarationsarbete ytterligare.    
  • Är du delägare i fåmansbolag kan vi även hjälpa dig med din privata inkomstdeklaration och K10-blankett. Det innebär bland annat beräkning av gränsbeloppet för inkomståret, samt rådgivning så att dina framtida utdelningar från bolaget görs på ett skatteeffektivt sätt. 

Meredo är Stockholms skärgårds bästa redovisningsbyrå och även fast vi har kontoret belagt i Roslagens huvudstad Norrtälje så är vi i framkant med digitaliserad redovisning och kan hjälpa dig vart du än befinner dig.

Vi hjälper er med alla förberedelser och ser till att du får vetskap om vilka avdrag ni har rätt till och vilka avdrag ni bör göra på er deklaration.